Upgrade nu naar Microsoft Windows 10

Ben u in het bezit van een legitieme Windows Licentie en wilt u gebruik gaan maken van Windows 10 dan kan dit geheel kosteloos Microsoft heeft besloten om Windows 10 gratis aan bestaande klanten te publiceren om zo marktaandeel terug te krijgen. Wij kunnen dit voor u doen en u betaald alleen de upgrade kosten a 45,- euro.

__________________________________________________________________________________________________________

Beëindiging ondersteuning Windows XP

Na 8 april 2014 wordt Windows XP niet langer ondersteund en ontvang je geen beveiligingsupdates meer. Zorg dat je pc beveiligd blijft.

Wat houdt het beëindigen van de ondersteuning voor Windows XP in?

Na 12 jaar komt er een eind aan de ondersteuning van Windows XP door Microsoft. In samenwerking met onze hardware- en softwarepartners willen we ons nu op de ondersteuning van nieuwere technologieën richten, zodat we nieuwe ervaringen kunnen blijven aanbieden.

Daarom stoppen we op 8 april 2014 met de technische ondersteuning van Windows XP en stoppen we met de automatische beveiligingsupdates. Vanaf die datum zal Microsoft ook stoppen met het beschikbaar stellen van Microsoft Security Essentials voor Windows XP. Als je Microsoft Security Essentials al hebt geïnstalleerd, blijf je enige tijd updates voor antimalwarehandtekeningen ontvangen. Dit betekent niet dat je pc beveiligd is, want Microsoft zal geen beveiligingsupdates voor je pc meer leveren.

Als je na het beëindigen van de ondersteuning Windows XP blijft gebruiken, zal je pc gewoon blijven werken, maar loop je wel kans dat deze kwetsbaarder wordt voor virussen en andere beveiligingsrisico's. Je zult ook merken dat steeds meer apps en apparaten compatibiliteitsproblemen met Windows XP krijgen omdat fabrikanten van software en hardware zich op nieuwere Windows-versies richten.

 

Welke versie van Windows gebruik ik?

Hoe blijf ik beschermd?

Er zijn twee manieren om na het beëindigen van de ondersteuning beschermd te blijven:

Je huidige pc upgraden

Maar heel weinig oudere pc's zijn geschikt voor Windows 8.1 of Windows 7.. Als je pc geschikt is, kun je aan de hand van de stappen in de handleiding de upgrade uitvoeren. Raadpleeg voor meer informatie de veelgestelde vragen.

Een nieuwe pc kopen

Als je huidige pc niet geschikt is voor Windows 8.1 of Windows 7, is dit misschien het juiste moment om op zoek te gaan naar een nieuwe. Bekijk daarvoor eens onze brede selectie nieuwe pc's. Ze zijn krachtiger, lichter en stijlvoller dan ooit en zijn over het algemeen een stuk betaalbaarder dan de gemiddelde pc 10 jaar geleden

__________________________________________________________________________________________________________

 

Let op! Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres is Molenaarses 59 te Dalfsen

__________________________________________________________________________________________________________

Nieuw reclamebord hoofdveld sportvelden

Reclamebord hoofdveld svdaflsen acsdalfsen

__________________________________________________________________________________________________________

SVDalfsen 2 presenteert MGpc.nl als nieuwe sponsor

Dalfsen - Het team van sportvereniging Dalfsen 2 heeft de komende jaren een nieuwe sponsor in MGpc - Dalfsen. MGpc is een zelfstandige onderneming op het gebied van computerhulp, netwerken, onderhoud en webdesign. De jonge maar talentvolle ondernemers Michiel Klein Willink en Gerrald Zwep hebben hun diensten de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Mede hierdoor zijn zij in de gelegenheid gekomen om hun naamsbekendheid uit te bouwen met behulp van het sponsorcontract

SVD heren 2

Het sponsorcontract bestaat uit nieuwe inloopshirts voor de heren van Dalfsen 2. Zoals op de foto is te zien stond afgelopen zondag de naam van de nieuwe sponsor voor het eerst op het tenue. Het team onder leiding van Andries Lindeboom maakt op dit moment een goede reeks wedstrijden door waardoor zij nog steeds aanspraak maken op het kampioenschap. Mocht dit gebeuren dan zullen zij binnen een seizoen terugkeren naar de 3de klasse zondag amateurs en nog een aantal sponsoren verwelkomen in Wijnberger Mode en allicht installatiebureau Morrenhof-Jansen.

Gratis Windows 10 upgrade

Upgrade nu naar Windows 10 en betaal alleen upgrade kosten. Lees meer ->

Ondersteuning Windows XP

De ondersteuning voor Windows XP wordt beeindigd op 8 april 2014 Lees meer ->

Reclamebord hoofdveld

MGpc heeft een reclamebord geplaatst op de sportvelden van Dalfsen.
Lees meer ->

Sponsor "Corner voetbaltoernooi"

MGpc ontwerpt poster voor het Corner voetbaltoernooi.
Lees meer ->

Sallandstart.nl

MGpc heeft een nieuwe regionale startpagina gelanceerd. Zie onderstaande link voor meer info.
Lees meer ->